Целият свят говори за това! Страхотен ученик от София получи награда за откритие в областта на медицината след публикуване на методика за лечение на диабет, което ще спаси милиони животи!


Междувременно: Лекари от страната ни крият ефективно лекарство в тайно споразумение с аптеките, което нормализира захарта веднъж завинаги – извличат пари от хората, като им предписват скъпи лекарства и процедури!


Случи се тази година нещо невероятно на Европейския конгрес на диабетолозите. Цялата публика стоеше 10 минути и аплодираше момчето, което беше на сцената. Беше Николай Паулинов – студент от София. Той предложи използването на уникална формула, която напълно лекува диабета и предотвратява смъртоносни последици.

Рецептата на Николай е революционна и за първи път е приета от научни структури и започна изпълнението ѝ. Експерти участваха в разработването на лекарството от Института по диабетология, ГМА и много други експерти. Лекарството вече е произведено и показва отлични резултати.

За да разберете за начина, по който едно ново лекарство може да спаси милиони животи и защо гражданите ще го направят и дали нашите страни могат да го закупят на много намалена цена, прочетете по-долу...

Журналист: Николай, Вие сте един от десетте най-интелигентни студенти по медицина в света. Защо решихте да се занимавате с проблеми в областта на диабетологията?

: Не обичам да говоря за това публично, мотивът е от частен характер. Преди няколко години баща ми почина от диабет. Изглеждаше, че всичко беше наред, а след това той умря внезапно, напълно неочаквано. Тогава започнах да уча за диабета. Бях шокиран, когато разбрах, че повечето лекарства в аптеките са безполезна химия, която само вреди на цялото тяло. Баща ми ги пиеше всеки ден.

През последните три години бях изцяло фокусиран върху тази тема. В процеса на изследване се появи нов метод, чрез който можем да решим проблема с твърде високата захар, за която всички говорят сега. Разбрах, че открих нещо ново. Но и аз не можах да си представя, че ще предизвика толкова голям интерес.

Журналист: Вярно ли е, че са искали да Ви арестуват веднага след съобщението за Вашето откритие?

Николай: Да, 3 дни след речта ми на конференцията. За щастие, служители От Института по диабетология веднага се свързаха с мен. Те ми помогнаха да разреша тази ситуация.

Журналист: И какво стана?

Николай: Някои от големите играчи на пазара се страхуваха от евентуална сделка с главен медицински институт и други институции за развитие на иновативната медицина. Лекарството, което открих, напълно ще ни отърве от високата кръвна захар и ще бъде чудесен начин за подобряване на състоянието на панкреаса. Знам малко за това, но лекарствата с високо съдържание на захар са един от най-печелившите сегменти на пазара. Никой не иска да губи милиони или милиарди заради студент. Явно са разчитали на това, че нищо не разбирам и че никой няма да застане в моя защита. Но веднага след като адвокатите се заеха със случая, стана ясно, че атаките им срещу мен няма да успеят толкова лесно.

Журналист: „След това вече нямаше проблеми?"

Николай: Нямаше проблем, но веднага, щом се появиха публикациите за моя метод на лечение, започнах да получавам оферти да продам идеята си. Първи се отзоваха някои французи, които предложиха 120 хиляди евро. Последната оферта беше от американец, който притежава фармацевтична компания. Искаха да купят цялото ми изследване и рецепта за 35 милиона долара. Сега смених телефонния си номер и не влизам в социалните мрежи, защото всеки ден аз се карам заради оферти за закупуване по всички канали за комуникация..

Журналист: — Но доколкото знам, Bие не сте продали формулата?

Николай: Това е вярно. Не можех да направя това. Какво щеше да стане, ако бях продал патента? Те незабавно ще забранят производството по тази формула и допълнително ще увеличат цената на лекарствата си. Може да съм млад, но не съм идиот. В тази ситуация хората вече не можеха да се лекуват. Един от чуждестранните лекари ми каза, че такова лекарство трябва да струва поне 500 евро. Това не е решението. Кой може да го купи на тази цена?

Затова, когато получих предложение от теб да гостувам в предаването, веднага се съгласих. Работихме с най-добрите експерти в Европа. Беше невероятно. Лекарството вече е преминало клинични изпитвания и е достъпно за употреба.

Той координира разработването на лекарството – професор Илия Машов, диабетолог в медицински институт. Помолихме го да говорим за нов наркотик, техните планове и може ли да се закупи в България?

Журналист: Каква е същността на идеята на г-н Николай Паулинов? Тя всъщност помага да се отървете от високата кръвна захар?

Професор Илия Машов Идеята на моя колега Николай е нов подход в борбата срещу възпаление на простатата. В крайна сметка как действат стандартните лекарства? Те значително разширяват кръвоносните съдове и облекчават симптомите на болка с анестетици. В същото време те увреждат кръвоносните съдове и сърцето, увеличавайки риска всеки път от инсулт или инфаркт. Но те не действат върху първопричината – висока кръвна захар – нарушена функция на панкреаса. Проблемът все още съществува и с всяка употреба на такива лекарства се влошава. .

Идеята на Николай ви позволява да почистите малките артерии от въглероден диоксид и води до премахване на основната причина за висока захар. Това ви позволява напълно да се отървете от диабета. Необходими бяха голям брой медицински специалисти, за да се разработи ефективно лекарство, което предотвратява диабета на всеки етап....

Този резултат беше постигнат благодарение на брилянтната идея на ученика Махир и упоритата работа на огромен брой лекари и специалисти по медицинско развитие на формула, предложена от Mahir, за да получите ефективно превантивно лекарство срещу висока кръвна захар на всеки етап.

Журналист: ""Но повечето все още използват лекарства от аптеката, нали?"

Професор Илия Машов Това е факт, но също така е факт, че лекарствата принуждават кръвоносните съдове да се разширяват и съдовете на сърдечно-съдовата система, увреждат стените им, претоварват панкреаса и сърцето. Да, премахват симптомите на захарта и човек се чувства по-добре за кратко време. Но като цяло, влияят негативно на тялото с минимален положителен ефект върху него. С тяхна помощ да се отървете от повишената захар, е невъзможно. Ако погледнете състава на лекарствата в аптеките, е ясно, че те не трябва да се използват

журналист: „Толкова ли е наистина опасно?"

Професор Илия Машов: Виждали ли сте статистика за смъртността в България? Знаете ли колко хора умират от болести, свързани с диабет? 63 процента! Тоест две трети. Всеки, който е починал от последствията от бъбречна недостатъчност, сърдечна недостатъчност, инсулт, диабетно стъпало и др., първоначално е имал проблеми с диабета. Всеки! Отдавна на Запад е известно какво причинява кардиомиопатия (смърт на сърдечния мускул).Този проблем трябва да бъде решен и като следствие дейността ще е добра и през 90-те години. Но ако премахнете само последствията, а не причините, може всеки ден да пиете шепа лекарства и резултатът ще бъде нулев.

журналист: „Как се казва това лекарство? Можете ли да ни кажете малко за него? действие?"

Професор Илия Машов:: Името на лекарството е Diatea. Ефективно поради комплексното въздействие върху тялото и неговия уникален състав, основно с високо концентрирани натурални лечебни екстракти . „Диатеа“ напълно почиства панкреаса и панкреасното замърсяване, чисти пикочно-половата система и бъбреците. Подновява нормалното кръвоснабдяване, процесите на некроза се спират. Захарта спира да „изпраща“ инфекцията в пикочно-половата система. След края на лечението здравето се възстановява напълно, захарта се нормализира, остава рискът от развитие на инсулт или инфаркт, елиминирани са очни, бъбречни и всички други проблеми, свързаните симптоми изчезват.

Ние подходихме към този въпрос напълно сериозно и отговорно. Лекарството не е просто още един набор от химикали, които биха били равни на тези, които вече имаме в аптеките, вече е уникална комбинация от високо концентрирани растителни екстракти. Това го прави не само ефективен, но и напълно безопасен за използване.

Буквално 2 – 3 дни след започване на лечението човек е напълно обезопасен от сериозни усложнения при диабет. След това следва почистване и възстановяване на гущера. За разлика от химическите продукти, „Диатеа“ няма отрицателни ефекти върху сърцето или други органи.

Ние разпространяваме Diateа в България повече от месец и проведохме проучване сред 10 000 наши клиенти:
Резултати анкетно изследване:
1) Нормализиране и спиране на захарта и на неприятната болка - 99% от анкетираните
2) Лекота и ефективност на лечението - 100% от анкетираните
3) Подобряване на общото състояние - 92% респонденти
4) Не са наблюдавани странични ефекти и пристрастяване - 100% от анкетираните

Журналист: Диатеа ще се продава ли в аптеките?

>Професор Илия Машов: Опитахме се да продаваме Diateа в аптеките. Решихме обаче да си разделим договорите за продажба на Diatea – тя e в аптеките в България от 09.06.2021 г поради факта, че започнаха да продават нашия продукт с голям марж - 180-200 евро на пакет!

Представители на аптеките заявиха, че подобно увеличение е оправдано, защото Diatea е това, от което пациентите се нуждаят за лечение. Никой вече няма да харчи пари за стари лекарства всеки месец, когато можете да приемате терапия с Диатеа и да забравите за проблемите с здравето.

Хората спират да купуват стари лекарства за висока кръвна захар или твърде ниска захар! И това, според тях, води до огромни загуби за аптеките! Затова вдигнаха значително цената на Диатеа!

Съответно производителят на Diatea е прекратил договора с всички аптеки! Вместо да водим безполезна война с аптеките, които продават продукта пет пъти по-скъпо, производителят премина само на онлайн продажби! По този начин можем да предложим на клиентите най-добрата цена!

Журналист: Колко струва Диатеа?

Професор Илия Машов:Научавайки за измамите, извършени от аптеките, Институтът по диабетология предложи стартиране на програми за съфинансиране и предоставяне на финансова помощ за нашия онлайн проект! Като част от програмата те са готови да възстановят 50% от цената на продукта! В резултат на това цената с 50% отстъпка е само 75 LEV!

Журналист: Колко време ще продължи програмата за съфинансиране, според която продуктът може да бъде закупен с 50% по-евтино?

Професор Илия Машов: ВНИМАНИЕ! Кампанията, в която можете да поръчате Diateа с 50% отстъпка само за 75 LEVвместо 150 LEV), ще продължи 2 седмици: от 00:00:01ч do 23:59:59 или до изчерпване на запасите, които е договорено да бъдат пуснати чрез проект, съфинансиран от Института по диабетология (30 000 броя). . Поради тази причина ви препоръчвам да поръчате Diatea възможно най-скоро. Програмата няма да се повтори скоро!

Журналист: Откъде да купя оригиналната Diatea, за да не се случи да се сдобия с копие?

Професор Илия Машов: Забележка: има само една опция за покупка на оригиналния продукт, и то чрез попълване на официалния формуляр..
Веднага след интервюто ще изпратим заявка до вашия редактор за публикуване на официалния формуляр за поръчка на вашия сайт! Трябва да въведете вашето име и фамилия във формуляра, въведете телефонния си номер и натиснете ПОРЪЧАЙ С 50% ОТСТЪПКА!

Не се страхувайте да оставите вашите данни! На този етап, за да поръчате продукти с отстъпка, всичко, което трябва да направите, е да посочите вашето име и телефонен номер, благодарение на което нашите оператори ще могат да се свържат с Вас!!! Те ще Ви предоставят по-подробна информация за продукта и ще отговорят на всички въпроси относно лечението.
Плащане – само при вземане на стока от службата за доставка.

Забележете, акцията с 50% отстъпка продължава само до (включително целия ден), или до изчерпване на количествата !

Побързайте да направите поръчката си, преди отстъпката да премине към следващия читател, вашата уникална оферта приключва след:

:

Благоприятно!
150 LEV75 LEV
150LEV 75LEV
180LEV 90LEV

Остава ощеx парчета

Коментари: 14
Покажи всички коментари
  • Популярен
  • По времето
Хари
04.02.2021

Имах проблеми с висока кръвна захар. Аз съм шофьор камион. Вече бях в болница, беше толкова лошо. След като взех Диатеа, вече нямам проблеми. Сега спирам да ям каквото си поискам на всеки 4 – 5 часа.

Отговор
12
Христо
04.02.2021

Постоянно ме боли коремът и потентността ми отслабна. Искам да вярвам, че Диатеа ще ми помогне... Дори и с тази отстъпка...

Отговор
10
Севелина
04.02.2021

Купих на съпруга си това лекарство. Сега вече няма диабет, а потентността е... Ъъъ :)

Отговор
20
Mирослав
05.02.2021

Говорих за това лекарство в медицинско списание. Това беше експертна статия от някой известен доктор по диабетология...

Отговор
8
Ana
05.02.2021

Diatea наистина помага много! Накарах съпруга си да го използва, той почти беше ударен. Благодаря на Diateа за всичко, проработи. Препоръчвам.

Отговор
9
Сашо
05.02.2021

Използвах терапията – помогна. Но ще взема друга кутия като превантивна мярка...

Отговор
13
Добри
06.02.2021

Поръчах! Трябва да доставят утре.

Отговор
20
Димитър
06.02.2021

Взимам 2 седмици – спрях да тичам до тоалетната.

Отговор
7
Христина
06.02.2021

Аптеките просто гледат да спечелят колкото се може повече пари. Те продават лоши лекарства и са толкова скъпи, че дори вече нямаме пари за тях. Толкова съм благодарен, че вече можем

Отговор
11
Mими
06.02.2021

Прочетох отзивите и разбрах, че трябва да го взема! Ще поръчам.

Отговор
18
Mирослава
06.02.2021

Много е лесно да се поръча. Получихме пакета на следващия ден след поръчката. Благодаря ти много!

Отговор
16
Ivan

Това е чудо. Имах проблем с движението и потентността. Проблеми със сърцето, налягането... Всичко заради захарта. И сега всичко е изчезнало. Препоръчвам Diateа на всичкии

Отговор
15
ПОРЪЧАЙ С 50% ОТСТЪПКА